Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů, informuje Vás, jako subjekt údajů, o níže uvedených skutečnostech.

Společnost (správce osobních údajů)

UNIFER alfa a.s.
Veselá 169/24, Brno-město, 602 00 Brno
IČO: 016 98 605
vedená u rejstříkového soudu v Brně, spisová značka B 6878

NextGen Services, s.r.o.
Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno
IČO: 04977513
vedená u krajského soudu v Brně, spisová značka C 9290

Kontaktní údaje správce

email: info@unifer.cz
telefon: +420 775 590 195

email: redakce@trendwatcher.cz
telefon: +420 602 266 356

Jak získáváme vaše osobní údaje

  • při kontaktu přes kontaktní formulář
  • při poskytnutí souhlasu se zasíláním novinek (newsletter)
  • při vaší návštěvě našeho webu (cookies)

Na základě zpracování osobních údajů máte následující práva

  • právo na přístup k osobním údajům, které o Vás Společnost zpracovává,
  • právo na opravu osobních údajů,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo na omezení zpracování osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • právo na přenositelnost osobních údajů
  • právo udělený souhlas kdykoliv odvolat, učinit tak můžete prostřednictvím elektronického podání na e-mailovou adresu Společnosti výše uvedenou,
  • právo podat stížnost na zpracování osobního údaje u dozorového úřadu, tedy Úřadu pro ochranu osobních údajů.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Zpracovávané osobní údaje

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo

Důvod a povolení zpracovávat osobní údaje

Tyto osobní údaje jsou zpracovávány na právním základě oprávněného zájmu, a to za účelem kontaktování Vaší osoby Společností.

Forma zpracování osobních údajů

Společnost zpracovává poskytnuté osobní údaje v elektronické podobě automatizovaným způsobem. Společnost není oprávněna zpřístupnit poskytnuté osobní údaje třetí osobě.

Doba zpracování osobních údajů

Poskytnuté osobní údaje bude Společnost zpracovávat po dobu neurčitou, a to až do pominutí účelu, pro který jsou osobní údaje zpracovávány.

ZASÍLÁNÍ NOVINEK (NEWSLETTER)

Zpracovávané osobní údaje

  • e-mailová adresa

Důvod a povolení zpracovávat osobní údaje

Tyto osobní údaje budou zpracovávány na právním základě uděleného souhlasu, a to za účelem zasílání reklamních sdělení, nabídky zboží a služeb Společnosti, a to i v podobě personalizovaných sdělení zakládajících se na hodnocení zpracovávaných osobních údajů.

Forma zpracování osobních údajů

Společnost bude zpracovávat poskytnuté osobní údaje v elektronické podobě automatizovaným způsobem. Společnost je oprávněna zpřístupnit poskytnuté osobní údaje třetí osobě, a to včetně předání osobních údajů do třetích zemí. Kategorií příjemců, jimž budou osobní údaje předány, jsou zpracovatelé, které Společnost využívá k naplnění účelu vymezenému výše.

Doba zpracování osobních údajů

Poskytnuté osobní údaje bude Společnost zpracovávat po dobu neurčitou, a to až do odvolání uděleného souhlasu nebo do pominutí účelu, pro který byl souhlas udělen.

COOKIES

Tyto internetové stránky ukládají v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „nařízení“), na Vašem zařízení soubory, obecně nazývané jako cookies.

Co jsou soubory cookies

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené internetové stránky pamatují Vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Umožňují internetové stránce zaznamenat informace o Vaší návštěvě, například zvolený jazyk či obsah nákupního košíku. Následující návštěva internetových stránek tak pro Vás může být snazší a příjemnější. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Druhy souborů cookies

  • Nezbytně nutné: Tyto soubory cookies jsou nezbytné k tomu, abyste se mohli pohybovat po internetových stránkách a používat speciální funkce stránek. Bez těchto zásadních cookies nelze používat některé části internetových stránek.
  • Výkonnostní: Tyto cookies umožňují internetové stránce uložit uživatelské preference, jako například jazykové nastavení. Zajišťují uživateli vylepšené a individuálnější užívání internetové stránky.
  • Funkční: Tyto soubory cookies shromažďují informace o chování uživatele. Tyto informace jsou součástí zpráv, jejichž účelem je zlepšení webových stránek. Všechna nashromážděná data jsou anonymní.
  • Cílené a reklamní cookies: Tyto cookies se používají pro znázornění reklamy, která je relevantní pro uživatele a jeho zájmy. Tyto cookies lze také použít pro uložení a měření efektivity reklamní kampaně, se kterou se zákazník seznámil během návštěvy konkrétních internetových stránek. Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.

Použití souborů cookies

Prostřednictvím souborů cookies o Vás získáváme a zpracováváme informace o tom, jak naši internetovou stránku používáte a o Vaší aktivitě na internetové stránce. Soubory cookies používáme na základě oprávněného zájmu a uděleného souhlasu, a to za účelem řádného užívání internetových stránek a dále za účelem personalizace obsahu reklam, poskytování funkcí stránky a sociálních médií a analýze návštěvnosti internetových stránek. Poskytnuté osobní údaje zpracováváme v elektronické podobě automatizovaným způsobem. Získané osobní údaje prostřednictvím cookies předáváme našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Souhlas s ukládáním cookies

K používání cookies, kromě nezbytně nutných cookies, je vyžadován Váš souhlas. Používání souborů cookies lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů cookies automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Používáním těchto internetových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče. Informace o nastavení konkrétního prohlížeče naleznete na uvedených adresách:

  • Internet Explorer: support.microsoft.com
  • Google Chrome: support.google.com
  • Mozilla Firefox: support.mozilla.org
  • Opera: help.opera.com
  • Safari: support.apple.com